Вибухи на зйомках «Матриці 4» пошкодили Сан-Франциско, але мешканці не проти.

Did You Look For Sensitive Mistress On Live Adult Webcam?
September 25, 2019
Great Profiles For Women On Polyamorous Dating Services
October 2, 2019

Вибухи на зйомках «Матриці 4» пошкодили Сан-Франциско, але мешканці не проти.

Вибухи на зйомках «Матриці 4» пошкодили Сан-Франциско, але мешканці не проти.

Раніше в мережі з’явились відео зйомок екшн-сцени з «Матриці 4» в Сан-Франциско, в якій задіяно велику кількість вибухівки, вертольоти і перевертаються машини. З боку сцена виглядала ефектно, але, як з’ясувалося, вона не пройшла безслідно для міста: з-за вибуху поплавилися покриття кількох вуличних ліхтарів і одного рекламного щита.

«Ми просто побачили оплавившийся пластик і не зрозуміли, що сталося, — розповів представник рекламної компанії. — Зв’язалися з менеджером і з’ясували, що справа у вибухах для фільму». За його словами, заміна пластику обійшлася в 2000 доларів.

Незважаючи на пошкодження, городяни не переживають через зйомок блокбастера. Головне, щоб кінематографісти стежили за безпекою оточуючих і сплатили можливий шкоди.

«Думаю, це ціна бізнесу, — каже мешканка Сан-Франциско Мариэнн Сарразін. — Все добре, поки вони дотримуються техніки безпеки. А так всяке може трапитися. Якщо вони покриють вартість пошкоджень, то я, напевно, не проти».

«Коли я подивилася у вікно і зрозуміла, як близько знаходиться вертоліт, то подумала: о, сподіваюся не буде як в „Міцному горішку“ , коли вертоліт врізався в будівлю, — зізналася Керол Дікерсон, спостерігала за зйомками свого офісу. — Але ні, вони були дуже обережні».

Зйомки «Матриці 4» в Сан-Франциско закінчаться в неділю.

Лучшие Комедийные сериалы Страница 9

Подробиць сюжету четвертої «Матриці» поки немає. Студія Warner і режисер Лана Вачовскі всіма силами приховують деталі проекту. Є лише непідтверджені чутки, згідно з якими у фільмі з’явиться молодий Морфеус, в оригінальних фільмах зіграний Лоренсом Фішберном. Кіану Рівз і Кері-Енн Мосс знову зіграють Нео і Трініті.

Джада Пінкетт Сміт повернеться в ролі Найоби. У проекті також задіяні Пріянка Чопра, Джонатан Грофф, Джессіка Хенвик, Ях’я Абдул-Матін II і Ніл Патрік Харріс, який, імовірно, з’явиться в образі головного лиходія. Продовження очікується в кінотеатрах 20 травня 2021 року.

Практично тоді ж Кіану Рівз повернеться в образі Джона Уіка у четвертій частині однойменної екшен-франшизи, прем’єра якої запланована на 21 травня 2021-го.

Натисніть «Буду дивитися», і ми попередимо вас, коли фільм вийде в кіно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *